Links
Log På

Nyhedsbrev - September 2012

Yousee  
Vi har fået besked fra Yousee om, at der er prisstigning pr. 01.01.2013. Vi skal fremover betale 120 kr. pr. måned via fællesudgifterne. 
 
Nøgler  
Nøgler til hoveddøren er vores egne nøgler og vi får derfor ikke penge retur for disse ved fraflytning. Nøgler til storskraldsrum kan lånes hos Bestyrelsen. Nøgler til barnevognsrummet kan lånes mod depositum, som returneres ved fraflytning når nøglen er returneret. 
 
Skralderum  
I vores skralderum er der fortsat indsamling af metal, plast og elektronik. Vi har fået en klage fra Renovationsfirmaet over, at der ligger ting, der ikke hører hjemme i hverken metal, plast eller elektronik, f.eks. almindeligt husholdningsaffald. Reglerne kort:
 
Engsund  
Projektet med renovering af naboejendommen bliver forventeligt forsinket ca. 2 – 3 uger, først herefter bliver containertårnet fjernet. 
 
Cykler  
Skal parkeres hensigtsmæssigt og med omtanke, dvs. IKKE fastlåses til porten, de skal IKKE parkeres foran porten og nej de skal heller ikke parkeres foran indgangsdørene og heller ikke låses fast til ’møblerne’ i gården. 
 
Skadedyr  
Vi har desværre igen i en lejlighed igen fået konstateret kakerlakker, begge mad-producerende butikker i stueplan har haft besøg af Fødevarestyrelsen, som ikke har kunnet finde dyr i lokalerne. Den ramte lejlighed er under behandling af Rentokil. 
 
Mvh.
Bestyrelsen